Home » kehomieli » Luova rauhattomuus

Ylva on Sinua varten

Tarotit, loitsut, energiahoidot; rentoutus ja meditaatio; unet, taiat ja henkinen tie. Miten voin auttaa Sinua?

ennustaja24.fi 0700-80000
enkeliviesti.fi 0700-80000

maksaa 2.95 €/min + pvm

Arkisto

Asiasanat

Luova rauhattomuus

Edellisessä päivityksessä käsittelin äkillisen seurallisuuden puuskan yhtä äkkinäistä päättymistä. Saatuani siivouksen melkein valmiiksi istuin päiväkahville, kirjoitin jokusen rivin päiväkirjaani… ja tunnistin rauhattomuuden varsinaisen syyn, sen juuren mistä se kasvaa.

Jokin luovuuden ilmaus yrittää murtautua läpi. Todennäköisesti piirustus / piirustuksia, sillä en ole piirtänyt vuoteen, ja pelkään että käsi ei toimi niin kuin tahdon; tai silmä, tai käden ja silmän yhteistyö. Siksi kehomieli koettaa vältellä läpitunkevaa piirtämisen tarvetta kirjoittamalla, laulamalla, tanssimalla… aivan mitä vain, kunhan ei tarvitsisi ottaa sitä hiiltä tai lyijykynää käteen ja alkaa totutella sen käyttöön pitkästä aikaa.

Tiedän, että sille täytyy antautua, aika pian. En vain vielä tiedä mitä syntyy sen tuloksena. On todella mielenkiintoista nähdä, mikä pyrkii esiin; mitä universaali energia koettaa lävitseni lähettää. Pienen hetken se vielä kypsyy… ja sitten!

Mitä Sinussa tapahtuu juuri nyt? Jos tarvitset hiukan jeesiä sen selvittelyyn, soita ihmeessä minulle, niin katsotaan! <3

-Ylva (234)


Leave a comment

Your email address will not be published.