Home » kehomieli » Terveisiä erakkoluolasta

Ylva on Sinua varten

Tarotit, loitsut, energiahoidot; rentoutus ja meditaatio; unet, taiat ja henkinen tie. Miten voin auttaa Sinua?

SOITA 0700-80000
Valitse:
2,95 €/min + pvm
Enkeliviesti.fi
Ennustaja24.fi

Arkisto

Asiasanat

Terveisiä erakkoluolasta

Muutaman viikon olen ollut tavallista enemmän ihmisten parissa. On ollut suuri tarve kohdata muita: puhua, viettää aikaa, laulaa, nauraa ja tanssia. Ja sitten, yhtä nopeasti kuin tuo vaihe tälläkin kertaa alkoi, yhtä nopeasti se – tälläkin kertaa – loppui.

Eilen herätessäni tunsin, että nyt riittää. Ei yhtään sosiaalisesti kuormittavaa menoa hetkeen. Olen tyhjiin imeytynyt: kuiva käntty, kuin kuollut, kalju puunrunko harottavine oksineen. On aika puhdistautua, siivota koti läpikotaisin, tyhjentää kehomielestä – ja sydämestäkin – kaikki niihin tämän seurallisuuspuuskan myötä kertynyt ylimääräinen, muiden ihmisten vuotama energia. Aika maadoittua, asettua arkeen.

Tänään siis lapsen kanssa lakaisemme, luuttuamme ja lopulta tietysti saunomme. Löylyveteen, haltiankuppiin ja tuoksulamppuun taidan tiputella hiukkasen frankinsensia edistämään hiljentymistä, vahvistamaan sisäistä valoa ja rauhoittamaan sekä puhdistamaan hermostoa ja katajanmarjaa puhdistamaan ja suojaamaan mieltä ja sydäntä stressiltä ja alavireisyydeltä. Kataja myös parantaa visualisointikykyä ja saattaa auttaa astraalimatkalla, ja frankinsensi edistää kaikkia henkisiä pyrkimyksiä. Koska unielämäni on viime viikkoina ollut jopa ahdistavan vilkasta ja erikoisen selkeää, toivon näiden avulla saavani myös ensi yönä hiukan paremmin selvää siitä, mitä minulle on yritetty kertoa.

Siivoilun ja muun puhdistautumisen ohella olen toki täällä myös Sinua varten. Jos tarvitset tarot-tulkintaa, energiakäsittelyä tai muuta missä Noidanvaistoinen voi auttaa, niin soita minulle!

-Ylva (234)