Home » elementit » Tunne vahvat juuresi

Ylva on Sinua varten

Tarotit, loitsut, energiahoidot; rentoutus ja meditaatio; unet, taiat ja henkinen tie. Miten voin auttaa Sinua?

SOITA 0700-80000
Valitse:
2,95 €/min + pvm
Enkeliviesti.fi
Ennustaja24.fi

Arkisto

Asiasanat

Tunne vahvat juuresi

Edellisessä artikkelissa mainitsin, että maadoittuminen on minulle hyvä keino egon rauhoittamisessa ja sydämen saattamisessa yhteyteen kaikkeuden voimien kanssa. Erityisesti kiireisen arjen ja kaupunkielämän keskellä maayhteyden vahvistaminen tekee hyvää ihan kaikille.

Maadoittumiseen on yhtä monta keinoa kuin ihmistäkin. Tärkeää on vain lopputulos: että maadoittumisen jälkeen tunnet itsesi rauhalliseksi ja tietoiseksi juuri siitä hetkestä jota elät.

“Luonnollisin” maadoittumiskeino on… mennä luontoon! 😀 Kiertää kätensä puun ympärille tai istua sen juureen; hengittää syvään maan tuoksua, kuunnella tuulta tai veden solinaa. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Ehkä sairastat etkä pääse liikkumaan, tai ehkä elämäntilanne ei vain jousta niin, että voisit vaeltaa keskelle metsää aina kun haluat.

Toki maadoittumiseen kelpaa vaikka kerrostalon pihapuu, mutta jos naapurien puheet hirvittävät, laita rauhallista musiikkia soimaan tai ole vain hiljaisuudessa. Istu tai makaa mukavasti ja kuvittele, että jalkapohjistasi tai juurichakrastasi alkaa kasvaa juuri. Millainen tuo juuri on? Minkävärinen, miten hento tai vahva, miten haarautuva? Millaisella nopeudella se kasvaa? Se on Sinun juuresi. Se kasvaa läpi lattian, läpi talon perustusten, kohti maata. Maa ottaa sen vastaan: juuresi yhdistyy maan sylissä muihin juuriin, tulet osaksi maata ja saat maasta energiaa, tummaa vahvaa voimaa, joka nousee juurtasi pitkin ylös kiertämään koko kehossasi. Kun olet levännyt tarpeeksi kauan tässä energiavirrassa, anna juuresi vetäytyä takaisin sisällesi ja jatka arkitouhuja rauhallisempana.

Tai jos tuntuu ettei ole aikaa tai et pysty keskittymään mielikuvan luomiseen, on vieläkin nopeampi jokapaikan ja jokahetken keino, “pikamaadoitus”.

Hengitä. Vaikka vain pari minuuttia. Huomaa, missä päin kehoa ja millä tavoin hengityksesi tapahtuu. Keskity vain siihen. Vaikka ympärilläsi tapahtuisi mitä, se ei juuri nyt, näiden parin minuutin ajan, tapahdu sinulle. Hengitä. Jos tuntuu vaikealta, laske vaikka sisäänhengittäessä rauhallisesti neljään… pysähdy pikku hetkeksi… ja laske rauhallisesti neljään tai kuuteen kun hengität ulos. Älä huolehdi mistään muusta – juuri nyt sinun tehtäväsi on vain hengittää. Olla ja hengittää.

Ja kas. Parin minuutin päästä saatat huomata, että jalkapohjasi tuntevat lattian tukevammin. Olet kasvattanut juuret. <3

Autan maadoittumaan ja rentoutumaan myös puhelimitse. Soita Ylvalle (234) ja kerro mitä voin tehdä Sinun hyväksesi!

Asiasanat: maadoittuminen, juuret, meditaatio, maayhteys, maa, rentoutus