Home » Ylvasta

Ylva on Sinua varten

Tarotit, loitsut, energiahoidot; rentoutus ja meditaatio; unet, taiat ja henkinen tie. Miten voin auttaa Sinua?

SOITA 0700-80000
Valitse:
2,95 €/min + pvm
Enkeliviesti.fi
Ennustaja24.fi

Arkisto

Asiasanat

Ylvasta

Olen aika tavallinen nainen, ihminen. Kun oravanpyörä heitti minut vauhdistaan kivuliaasti mutta tarpeellisesti, palasin noidanjuurilleni, kaikkeen siihen mitä lapsuudesta asti olin harjoitellut. Meditaatio- ja rentoutusmenetelmien, energiahoitamisen, tarot-korttien ja loitsujen pariin. Auttamaan muita ja oppimaan samalla itse lisää.

Tämä Noidanvaisto -blogi kertoo jonkin verran siitä, mitä arjessani tapahtuu. Enemmän kuitenkin keskityn askeliin henkisellä tiellä. Omiini ja yleisesti. Sydämen avaaminen ja sielun kehittäminen ei ole yksioikoinen, suora tie. Se on haarainen, mutkainen, välillä kovinkin kivinen tai miltei piiloon ruohottunut polku. Aina se kuitenkin johtaa jonnekin, ja kiitollisuudella otan jokaisen askeleen.

Sinäkin saatat joskus rämpiä mutavellissä. Työ tökkii, rakkaus satuttaa tai on epävarma, rauhaton olo ihan ilman syytä. Olen silloin täällä Sinua varten. Tai ehkä elämässäsi on tapahtumassa iloisia muutoksia, ja tahtoisit tietää lisää niiden vaikutuksista? Olen silloinkin täällä Sinua varten. Tavoitat minut ennustaja24.fi– ja enkeliviesti.fi -sivustojen kautta. Kun soitat, kysy Ylvaa (auttaja nro 234) ja katsotaan yhdessä, mitä voin tehdä hyväksesi. <3